I de senaste bloggposterna har jag skrivit en hel del om produktivitet och behovet att se till att de lösningar vi använder stödjer samarbete på nya sätt för att möjliggör en transformation mot värdebaserad vård.

Igår visade vi upp hur ”Skype for Business” kommer att kunna underlätta kommunikation mellan människor. Att föra samman Skype och Lync är en del i vår vision kring hanteringen av dualiteten ”Digital Life & Digital Work”. Inom hälso- och sjukvård har vi kanske en ännu mer spännande dualitet i form av vård kontra hälsa.

Videon nedan avslutas med att visa hur primärvården skulle kunna ta en mer coachande roll runt sina patienter. Hur vi inkluderar Skype Translator för att införa realtidsöversättning av samtal kommer även i framtiden kunna bidra till en mer jämlik vård då information kan fås på sitt modersmål. Här sätts individens och dennes behov i centrum istället för en mer traditionell process som sker via bokade möten. Är du nyfiken hur din organisation skulle kunna dra nytta av detta är det bara att höra av er så kan vi boka in er i vårt upplevelserum så får ni prova på detta i verkligheten.